935 60 30 97  |  rusinyol@rusinyol.com

  QUI SOM?

  Som una empresa fundada en 1977 dedicada a la compra, venda i reparació de tot tipus de maquinària agrícola, forestal i de jardineria, grups electrògens, bombes d'aigua, racorería hidràulica, ... També oferim lloguer de maquinària.

  La permanent adaptació al mercat, i la formació contínua d'una plantilla estable, ens permet donar Servei de marques pioneres en el nostre sector.

  L'objectiu de Maquinària Agrícola Rusiñol sempre ha estat estar al servei del client, d'aquí la seva preocupació per tenir una gran oferta de productes, tant per a la venda de maquinària i recanvis, com per l'oferta de diferents serveis. Sabem que aquests són la clau del nostre negoci, ja que es basen en molts anys d'experiència i un alt grau de coneixements.

  Subministrament de maquinària nova i d'ocasió

  Maquinària Agrícola Rusiñol compta amb unes instal·lacions de més de 1600 metres quadrats, dels quals un terç són dedicats a exposició, on concentra el seu servei de subministrament de maquinària, ja sigui nova o d'ocasió

  Amb la intenció de satisfer plenament les seves necessitats oferim una àmplia oferta de maquinària que el seu camp pot agrair, com a tractors, recol·lectores, rotavators, abonadoras, desbrozadoras de tractor, cubes, remolcs, grades de discos, arades, rasclets, embaladoras, conreadors, pulverizadores, rulos, segadores.

  També per al seu hort, tant si és professional com d'oci, tenim la maquinària adequada com motoaixades i motocultores, motobombas, generadors, sulfatadoras, recogellidors de fruita.

  Si vol per al terreny del seu habitatge, li podem ajudar amb bombes submergibles, generadors silenciosos, motobombas domèstiques, hidronetejadores a pressió, robots tallagespas, gamma de maquinària elèctrica.

  Per als professionals o pels quals tenen major espai per netejar i mantenir disposem de desbrozadoras de mà i de rodes, tallagespas, tallagespas de seient, motoserras, tallasetos, bufadors i aspiradors, serres, podadoras, tisoras pneumàtiques, sulfatadoras, biotrituradoras, escarificadores, motobombas, generadors, motosoldador, carretones, hidronetejadoras, perforadores, gamma de maquinària de bateria.

  Treballem amb les millors marques per donar la major satisfacció i fiabilitat als nostres clients.

  Recanvi

  Un segon pilar per a la satisfacció del client, i que Maquinària Agrícola Rusiñol cuida amb molta cura, és el seu servei de recanvis. Conscient que és bàsic un excel·lent servei postvenda per a una llarga vida de la màquina, Maquinària Agrícola Rusiñol aposta per una gran quantitat i varietat de recanvis originals i alternatius. El recanvi que no tinguem en existència se subministra com més aviat millor.

  El nombre de referències supera les 15.000, on destaca el recanvi de les seves principals marques com Same, Deutz-Fahr, Antonio Carraro, Honda, Echo, Husqvarna, Lombardini, Vicon, ... així com el recanvi complementari com la racorería hidràulica, rodaments o filtres, i el recanvi d'ocasió.

  Maquinària Agrícola Rusiñol pensa en tots, i vostè trobarà recanvis i accessoris per al seu jardí, per al seu hort, per a la seva finca d'oci o de treball.

  Servei d'assessorament tècnic i comercial

  El complement perfecte és el nostre assessorament tècnic i comercial, amb personal a la disposició del client per tot el que pugui necessitar. L'assessorament de Maquinària Agrícola Rusiñol es reforça amb un gran assortit de productes i marques, els nostres 40 anys d'experiència ens avalen.

  Servei de reparació

  Els nostres serveis de reparació en el taller i l'assistència mòbil, a la disposició del client, està compost per un personal experimentat en constant formació, disposat a solucionar tot tipus de problema mecànic.